Entreprenørarbejde​ udføres af erfarent firma

Skal du have udført professionelt jord- eller gravearbejde? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hansen & Pedersen VVS- og Entreprenørfirma APS har vi mange års erfaring inden for forskellige former for entreprenørarbejde, som vi blandt andet udfører for erhvervslivet på hele Fyn, herunder Odense og Faaborg.

Vi løser også gerne entreprenøropgaver for private kunder, der leder efter et kompetent entreprenørfirma til gravearbejde, anlægsarbejde eller lignende opgave.

Hvilke entreprenøropgaver kan vi løse?

Takket være vores mangeårige erfaring og dygtige medarbejdere med brede kompetencer kan vi løse alle opgaver inden for entreprenørfaget, men vi løser særligt mange opgaver inden for afretning og renovering af grusveje og markveje.

Vi kan også tilbyde vores kompetencer i forbindelse med anlægning af vej, og da vi samtidig er et autoriseret kloakfirma, kan vi også udføre entreprenørarbejde i forbindelse med kloakopgaver.​

Så uanset om du har en kloak, der skal renoveres, og du i den forbindelse skal have udført gravearbejde, eller om du skal have renoveret en grusvej, kan vi løse opgaven med et flot og holdbart resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit entreprenørarbejde

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en konkret opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores entreprenørarbejde.

Du skal bare ringe til os på telefon 62 65 16 82, men du kan også skrive til vores e-mail info@hp-danmark.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Vi giver et uforpligtende og

gratis tilbud​

Lad dig blive fristet, ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Send mig et gratis tilbud" når du har udfyld alle felter.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

4 gode grunde til at vælge os

Vi garanterer enestående service og er ikke tilfredse med arbejdet, før end du er det. 

fb Følg med p​å Facebook

Hansen & Pedersen VVS- og Entreprenørfirma APS

Hågerupvej 7, 5600 Faaborg
​Telefon: 62 65 16 82

E-mail: info@hp-danmark.dk​