VVS-installatør der udfører autoriseret VVS-arbejde

Skal du bruge en dygtig og autoriseret VVS-installatør til din VVS-installation i Odense, Faaborg eller andre steder på Fyn? Så er du kommet til det rette VVS-firma. Hos Hansen & Pedersen VVS- og Entreprenørfirma APS har vi mange års erfaring som autoriseret VVS-mand, og vi kan løse enhver opgave inden for VVS-faget.

Vi kører hovedsageligt ud og løser opgaver for forskellige former for erhvervskunder på Fyn, men vi løser også gerne opgaver for privatpersoner, der har brug for professionel VVS-service.

Hvad koster en VVS-mand?

Vores priser på vores VVS-arbejde varierer meget alt afhængigt af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor lang tid den kommer til at tage. Vi kan løse enhver opgave inden for vores fag, og du kan være helt sikker på, at du får en autoriseret kvalitetsløsning til en fordelagtig pris, når du lader vores VVS-installatør stå for opgaven.

Har du en konkret opgave til os, udarbejder vi meget gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale for ydelsen. I den forbindelse bistår vi også gerne med både rådgivning og vejledning, så du kan få den bedste løsning til den rette pris.

Kontakt vores VVS-installatør og hør mere eller indhent et tilbud

Uanset om du ønsker at høre mere om vores virksomhed eller vores VVS-arbejde, eller om du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave, hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 62 65 16 82 eller skrive til vores e-mail info@hp-danmark.dk, så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Vi giver et uforpligtende og

gratis tilbud​

Lad dig blive fristet, ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Send mig et gratis tilbud" når du har udfyld alle felter.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

4 gode grunde til at vælge os

Vi garanterer enestående service og er ikke tilfredse med arbejdet, før end du er det. 

fb Følg med p​å Facebook

Hansen & Pedersen VVS- og Entreprenørfirma APS

Hågerupvej 7, 5600 Faaborg
​Telefon: 62 65 16 82

E-mail: info@hp-danmark.dk​